KURSE

×
C C++ Java Visual Studio Oracle DataBase Programim web-i Dizenjim web-i My SQL Linux Windows Professional Serveri i Windows Algoritma Struktura e të dhënave Sisteme multimediale Arkitekuturë kompjuterike Programim PLC
kurseIT
×
AutoCad 2D AutoCad 3D Rhinoceros ArchiCad Sap2000 Etabs WaterCad Arkitekuturë Revit Revit Struktural Civil 3D Gjeometri Deskriptive Vizatim Teknik AutoCad map GIS CAD CAM Tekla Structures
kurseinxhinierike
×
Fotografi Photoshop Adobe Premiere Adobe After Effect Adobe audition CorelDraw Adobe Illustrator 3Ds Max Maya Cinema 4D Adobe Indesign Z-Brush
kursegrafike
×
Financa 5 Kontabilitet Alpha Eviews Quick Book E-commerce Excel i avancuar Access SPSS
kurseekonomike
×
Anglisht Frengjisht Gjermanisht Italisht
gjuhetehuaja

IT

Inxhinierike

Grafike

Ekonomike

Gjuhë të huaja


PROGRAME

1 / 10
Specialist IT
2 / 10
Graphic Design
3 / 10
Dizenjues i brendshëm
4 / 10
Zhvillues web-i
5 / 10
Specialist elektrik
6 / 10
HVAC
7 / 10
8 / 10
Zhvillues software
9 / 10
Mobileri dhe përpunim druri
10 / 10
Teknik kompjuteri